Vlaanderen
Klasse.be
blik in experience.brussels

Ben jij Brusseleir of totaal onbekend in onze hoofdstad? experience.brussels vertelt in een gratis expo over de zinnekes, over de typisch Brusselse diversiteit enz. Via spelletjes, quizzen of gewoon door de zalen dwalen ontdek je de Brusselse savoir-faire.


Programma voor je klas

Doelgroep

Vanaf 4 jaar.

Omschrijving

De pedagogische activiteiten zijn voor groepen met een reservatie, in de toegangsprijs inbegrepen. Schoolgroepen betalen 1 euro per kind (= toegangsprijs voor school- en gelijkwaardige groepen).

Ben je een “Echte Brusseleir”? voor 5- tot 7-jarigen. Je leerlingen gaan aan de slag met een leuk boekje en kleurpotloden. Ze worden in kleine groepjes verdeeld en krijgen een opdracht per zaal.

eB! Pursuit, een spannend, ludiek en educatief ploegenspel voor 8 tot 12-jarigen

eB! Quiz, een activiteitenspelboekje met allerlei opdrachten dat jongeren door de hedendaagse en interactieve tentoonstelling leidt.

eB! Challenge, hét spel om Brussel en de Brusselaars te leren kennen!, een ploegenspel voor jongeren, dat tegelijkertijd speels en educatief is, gebaseerd op onderzoek en observatie. Reserveren via deze pagina

Past bij deze vakken

  • Aardrijkskunde & biologie
  • Geschiedenis & cultuur
  • Taalvakken

Jouw voordeel

  • Gratis voor iedereen. Op vertoon van je Lerarenkaart krijg je een gratis activiteitenboekje (naar keuze voor kinderen of voor tieners).
  • Je bezoek dien je op voorhand online te reserveren via deze link.

Waar?

kaartje

Experience.brussels
Koningsstraat 4
1000 Brussel
België

Plan je route

Contact

Algemene contactgegevens

Educatieve gegevens

Voeg dit voordeel toe aan je bewaarde voordelen

Log in om te bewaren