Actueel Gepubliceerd op

10 tips met je Lerarenkaart bij regendagen

Reageer

Log in om te bewaren.

Delen

Zomervakantie én een zeldzame regendag én je Lerarenkaart? Een perfecte combinatie. Het team van de Lerarenkaart selecteerde 10 tips voor jou. Ontdek en leer bij in een interactief museum. Geniet van de zomer!

 • Train World
  Train World (Schaarbeek) toont de spoorwegen van gisteren, vandaag en morgen in een originele scenografie van striptekenaar François Schuiten die uitnodigt tot kijken, luisteren, aanraken en verrast worden.
  Gratis met je Lerarenkaart.
 • Euro Space Center
  In vrijetijds- en ontdekkingspark Euro Space Center (Transinne) ontdek je de geschiedenis van de verovering van de ruimte en de impact daarvan op ons dagelijkse leven.
  Gratis met je Lerarenkaart.
 • Suske en Wiske – Kindermuseum
  Doe-museum Suske en Wiske – Kindermuseum (Kalmthout) vertelt waar Willy Vandersteen de mosterd haalde en hoe een stripverhaal tot stand komt. Én je mag er zelf creatief aan het werk.
  Korting met je Lerarenkaart én 1 kind mag gratis meedoen.
 • De Oude Kaasmakerij
  In Passendale komt ‘De Oude Kaasmakerij’, een stukje erfgoed uit het Interbellum, terug tot leven. Duik onder in de wereld van zuivel, kaas en landbouw er leer er zelf kaas maken!
  Gratis met je Lerarenkaart.
 • Museum Vleeshuis
  Zeshonderd jaar muziek en dans in de stad Antwerpen! Het Museum Vleeshuis brengt verhalen van vroegere speellieden, toont hoe muziekinstrumenten worden gemaakt en neemt je mee naar de allereerste bals en operaoptredens.
  Gratis met je Lerarenkaart.
 • Hidrodoe
  Via meer dan 120 denk- en doe-opstellingen kan je in waterdoecentrum Hidrodoe (Herentals) zelf experimenteren en leer je meer over water in de wereld, de geschiedenis, de fysica …
  Gratis met je Lerarenkaart.
 • Centrum Ronde van Vlaanderen
  Ook bij slecht weer kan je over de Vlaamse kasseien dokkeren… in het Centrum Ronde van Vlaanderen (Oudenaarde), volledig gewijd aan deze Vlaamse wielerklassieker en de legendarische Flandriens.
  Korting met je Lerarenkaart.
 • Red Star Line Museum
  Een bewogen reis naar je nieuwe vaderland Noord-Amerika: in het Red Star Line Museum (Antwerpen) stap je in de voetsporen van de landverhuizers, van je geboortedorp in Vlaanderen naar Antwerpen, waar je inscheept bestemming Ellis Island.
  Gratis met je Lerarenkaart.
 • Avonturenpark Koezio
  In het ‘Special Agent Center’ Koezio (Brussel) word je geheim agent. Spring, ren maar denk vooral goed na. Je fysieke en intellectuele talenten, én een sterke teamgeest heb je nodig voor de verschillende proeven.
  Korting met je Lerarenkaart. In juli en augustus betaal je 15 euro in plaats van 28 euro.
 • Mijnmuseum
  Ontdek het zwarte goud (steenkool) in het Mijnmuseum in Beringen. Het mijnverleden van Limburg komt tot leven in een moderne tentoonstellingsruimte met ondergrondsimulatie en historische mijngebouwen.
  Gratis met je Lerarenkaart.

Meer dan 1000 andere Lerarenkaart-voordelen ontdek je op Lerarenkaart.be